Home » Assortiment » Vaatwasapparatuur » Doorschuifvaatwasmachine
Merken
 • Winterhalter

  Winterhalter stelt hoge eisen bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie doorschuifvaatwasmachines. Het resultaat is een serie machines die alle succesvolle voorgangers overtreft en wat efficiency en ergonomie betreft duidelijk toonaangevend is:
  - Gewoonweg schitterend
  - Ongeëvenaarde wasresultaten
  - Uiterst snel
  - De kortste wastijden en sneller vullen en opwarmen
  - Gegarandeerd zuinig
  - Minimaal gebruik van bronnen en intelligente energieterugwinning


  Of het nu glazen, normaal serviesgoed, pizzaborden, GN-2/1-platen of euronormbakken zijn: elk horecabedrijf heeft verschillend vaatwerk dat moet worden gewassen. Om aan de eisen die hieraan gesteld worden te voldoen heeft Winterhalter de nieuwe PT-serie in drie verschillende machineformaten ontwikkeld.


Producten

PT-500

Zeer eenvoudige bediening. Opdat vooral onervaren, vaak wisselend personeel onmiddellijk met de machine kan werken beschikt de PT-500 over een kleurgecodeerd display dat de verschillende machinetoestanden zoals verwarmen, wassen en bedrijfsgereedheid weergeeft. Bovendien wordt het gekozen programma gestart via de bekende eenknopsbediening of de automatische kapstart. De unieke, ergonomische kapgrepen ondersteunen het moeiteloze gebruik van de machine, vooral bij lange werkdagen.


Geïntegreerde controlefuncties. De PT-500 beschikt over verschillende controlefuncties die zorgen voor bijkomende ontlasting van het personeel. Tank- en boilertemperaturen kunnen op elk moment op het display worden weergegeven. Eenvoudige symbolen wijzen het personeel op een tekort aan reinigings- of naglansmiddel. Een lekkagesensor detecteert ongecontroleerde wateruittreding en sluit indien nodig de watertoevoer naar de machine. De PT-500 garandeert zo de procesveiligheid en vermijdt tevens verdere schade.


Tijdbesparend hygiëneconcept. Een diepgetrokken tank, een hygiënisch tankelement en een hygiënische achterwand voorkomen afzetting van kalk en verontreinigingen. Deze componenten zorgen voor een schoon interieur van de machine. In combinatie met het zelfreinigingsprogramma wordt het werk van het spoelkeukenpersoneel aan het einde van de dag aanmerkelijk verlicht.

PT-Serie

Perfecte wasresultaten in de kortst mogelijke tijd zijn voor een optimale logistiek in de spoelkeuken doorslaggevend. Schoon serviesgoed kan onmiddellijk weer worden gebruikt waardoor minder serviesgoed nodig is en plaats wordt bespaard. Vooral op piekmomenten is een efficiënte organisatie van processen noodzakelijk. Daarom wordt het vaatwasproces door Winterhalter opnieuw gedefinieerd: de PT-serie wast veel sneller dan gebruikelijk in de branche, en dat met schitterende wasresultaten. Zowel de verwarmings- als de programmatijden zijn dankzij de innovaties duidelijk verkort.


Bijkomend voordeel: alle PT machines, met uitzondering van de PT-500, komen standaard in aanmerking voor de EIA-Subsidie. ierdoor kunt een fiscaal voordeel op de investering krijgen.


De serie wordt onderverdeeld in 3 afmetingen te verkrijgen:
- Winterhalter PT-M
- Winterhalter PT-L
- Winterhalter PT-XL


Kortere programmatijden. De doorschuifvaatwasmachines van Winterhalter hebben voor het eerst een actief energiemanagement. Daardoor wordt de wastijd verkort en daardoor de korvencapaciteit verhoogd met maximaal 28 % per uur. Zelfs met de kortste programma‘s wordt een schitterend wasresultaat bereikt door de flexibele waterdrukaanpassing VarioPower, de elliptische wasvelden met volledig bereik en de gepatenteerde full-flowfiltratie.


Korte wachttijden. Als eerste fabricaat doorschuifvaatwasmachines zijn de machines van de Winterhalter PT-serie (behalve de PT-500) voorzien van de afvoerwaterwarmtewisselaar EnergyLight. Daardoor wordt het koude toevoerwater continu voorverwarmd en de vereiste naspoeltemperatuur sneller bereikt. De tijd voor opwarming van het naspoelwater wordt daardoor met 26 % beduidend gereduceerd. Daardoor is het mogelijk om op piekmomenten korf na korf te wassen.


Kortere verwarmingstijden. Het actieve energiemanagement maakt optimaal gebruik van de beschikbare energie om de machine snel bedrijfsklaar te maken waardoor de verwarmingstijd met maximaal 50 % verkort kan worden. In vergelijking tot andere doorschuifvaatwasmachines zijn de machines van de PT-serie daarom duidelijk sneller bedrijfsklaar.


Gegarandeerd zuiver. Dankzij een reeks innovatieve, technische oplossingen is de PT-serie een voorbeeld voor het rendementsprincipe van Winterhalter. Dat omvat drie aspecten: efficiënt energieverbruik, consequent hergebruik van energie en zuinig gebruik van bronnen.


Cefra 24 uurs service?

Binnen een dag zijn we bij u...

Heeft u vragen ??

Wij staan u graag te woord...

Contactgegevens

Wilhelminalaan 97-b
5541 CV Reusel
T. +31 (0)497 641088
F. +31 (0)497 642463
E. info@cefra.nl
I. www.cefra.nl

Merken