Home » Koel en vries technieken

Koel en vries technieken

Producten
  • Koelkasten

    Wanneer u aan een nieuwe keuken denkt, een koelkast wilt vervangen en- of aanschaffen: in het complete inbouwprogramma van Cefra vindt u voor iedere wens het juiste apparaat. De meeste koelingen zijn in RVS uitvoering te verkrijgen en Energie zuinig. Ook in het assortiment inbouwapparatuur zijn vele innovaties verwerkt zoals de unieke SoftSystem deursluiting en de LED-lichtzuil voor een optimale en energiezuinige verlichting.

  • Vrieskasten

    Met vrieskasten van Cefra bestaat er geen seizoen meer voor verse groenten. Een combinatie van exacte elektronica, optimale koeltechniek en isolatie zorgt daarbij voor een zo laag mogelijk energieverbruik. De vele innovatieve details als SmartFreeze (hierdoor bevriezen uw deurrubbers niet meer), VarioSpace (u deelt uw eigen koeling in), op telescopische rails uittrekbare laden, LED verlichting en NoFrost geniet u iedere dag het comfort van uw diepvriezer.

  • Koel en Vriescellen

    U kunt voor een koel of vriescel terecht bij Cefra. Cefra biedt een passende oplossing op het gebied van koel en vriescellen. Hiervoor komen wij graag bij u langs om samen met u een koel of vriescel in te meten.

Cefra 24 uurs service?

Binnen een dag zijn we bij u...

Heeft u vragen ??

Wij staan u graag te woord...

Contactgegevens

Wilhelminalaan 97-b
5541 CV Reusel
T. +31 (0)497 641088
F. +31 (0)497 642463
E. info@cefra.nl
I. www.cefra.nl

Merken