Home » Kookapparatuur

Kookapparatuur

Producten
 • Gas en elektrische fornuizen

  Cefra biedt u kookapparatuur die ontworpen zijn om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote keuken. Door de flexibiliteit van het modulaire ontwerp zijn verschillende opstellingen mogelijk: topmodellen voor plaatsing op een onderkast of als brug of hangende opstelling, of vloermodellen op stelpoten, op wielen, op een roestvrijstalen sokkel of een bouwkundige opstorting. Bij beide fornuizen is het mogelijk als topmodel of met een oven in de onderbouw. Niet te vergeten de “Flower Flame” branders, dit unieke hoog rendement systeem past zich aan de pan-diameter aan, zodat alleen de onderkant verwarmt wordt.

 • Inductiefornuizen en- of wok

  Wilt u koken zonder een “warmtebron”?! Dan is inductie voor u de oplossing. Hoe werkt inductie? Er zit een snel wisselend magnetisch veld onder een glasplaat. De hele bodem wordt heet, het voordeel is dat alleen de plaat warm wordt waar die in contact staat met de pan.

  De voordelen van inductie boven elektrisch en- of gas:

  • Energie zuinig
  • De pan wordt heet, niet de plaat
  • Snel
  • Efficiënt
  • Plaat uit, hitte weg
  • Nauwkeurig instelbaar
  • Veel vermogen beschikbaar voor bijvoorbeeld wokken
  • Zeer makkelijk schoonmaken
 • Friteuses

  Bied uw klanten gezonde snacks van topkwaliteit, zonder te wachten. De V-vormige bak en uitwendig geplaatste gas of elektrische verwarmingselementen zorgt ervoor dat de friteuse krachtig, zuinig en brengt de olie snel op temperatuur. Het indirecte verwarmingssysteem is optimaal omdat het alle olie gelijkmatig verhit. Het automatisch manden liftsysteem, programmeerbaar met 5 verschillende programma’s, met 5 temperaturen en 2 lifttijden zorgt voor een consequente en efficiënte manier van frituren.

 • Bakplaat HP

  Extra groot bereidingsoppervlak – bereid uw favoriete gerechten in ongelimiteerde hoeveelheden. Gelijkmatige verwarming over het gehele oppervlak, zonder koude zones. Dit door de robuuste 20 mm dikke bakplaat die de warmte vasthoudt. Het wordt gekenmerkt door een hoge thermische traagheid waardoor de temperatuur van het oppervlak niet abrupt terugkoopt zodra het product wordt neergelegd, of wordt verwijderd. Er hoeft dus niet te worden gewacht, wat in uw keuken zorgt voor een grote hoeveelheid in een korte tijd.

 • Bakplaat Chroom

  Het chroom oppervlak geeft contactwarmte, wat resulteert in minder warmtestraling en een prettige werkomgeving. Het voorkomt smaakoverdracht als u het ene op van het andere product overgaat.

 • Automatische Pastakoker HP

  Bijzonder veelzijdig, niet alleen voor pasta! Kook ook groeten, aardappels, rijst, granen, vlees en meer. Het overloopsysteem helpt u bij het verwijderen van zetmeel en andere verontreinigingen, dus minimale onderbrekingen tijdens piekuren voor het verversen van water. Door het Rapid System wordt er bijgevuld met heet water, zodat het kookwater voortdurend heet blijft, voor het beste kookresultaat, een hogere productiviteit en een lager energieverbruik.

 • Kantelbare Braadpan

  De unieke oplossing voor een natte of droge bereiding van grote hoeveelheden. De innovatieve Duomat pan bodem biedt de beste oplossing voor een gegarandeerd gelijkmatige warmteverdeling. De pan is bestand tegen thermische invloeden tijdens een droge bereiding met weinig olie en biedt de beste bescherming tegen corrosie bij een natte bereiding (koken of stoven). Het kantelmechanisme kan handmatig of met kantelmotor. De schenktuit is zo ontworpen is zo ontworpen dat er geen risico is op morsen.

Cefra 24 uurs service?

Binnen een dag zijn we bij u...

Heeft u vragen ??

Wij staan u graag te woord...

Contactgegevens

Wilhelminalaan 97-b
5541 CV Reusel
T. +31 (0)497 641088
F. +31 (0)497 642463
E. info@cefra.nl
I. www.cefra.nl

Merken