Home » Assortiment » Vaatwasapparatuur
Merken
 • Winterhalter

  De Winterhalter vaatwasmachines zijn standaard compleet uitgevoerd. Zo is de machine altijd uitgerust met een afvoerpomp en een drukonafhankelijk naspoelsysteem. Hoe hoog of laag de waterdruk ook is die bij u uit de kraan komt, de naspoelpomp zorgt voor een constante naspoeldruk. Dit is een vereiste voor een perfect wasresultaat en tevens een besparing op het waterverbruik.

  Een optie die zorgt voor nog meer besparing is energie-terugwinning. De energie in de hete afvoerlucht en het warme afvoerwater wordt gebruikt om het inkomende water op te warmen tot ongeveer 50 - 55° C. Kortom: een investering die zich snel terug kan verdienen, zeker omdat dit ook in aanmerking komt voor de EIA-subsidie!


Producten
 • Voorlader vaatwasmachines

  De voorlader vaatwasmachines uit de UC-serie van Winterhalter zijn aan te passen aan de individuele eisen en wensen van de klant. Als eerste kunt u bij de UC-serie kiezen uit vier verschillende typen vaatwasmachines voor verschillende toepassingen: glazenwasmachine, vaatwasmachine, bistrovaatwasmachine of bestekwasmachine.

 • Doorschuifvaatwasmachine

  Het compacte wassysteem met krachtige collisionsproeiers staat garant voor schoon serviesgoed – en dat bij korte programmatijden! Voor een perfect schoon interieur van de machine zorgt het goed doordachte hygiëneconcept van Winterhalter.

  Bekijk de producten
 • Pannen en gereedschapswasmachine

  Het aanbod gereedschapwasmachines varieert van de kleinste gereedschappenwasmachine ter wereld, de GS 630, via de GS 640 en de GS 650 tot de GS 660 met zijn extra brede afmetingen. De perfecte oplossing voor de professionele grotere horeca en voor bakkerijen en slagerijen.

 • Transsportvaatwassystemen

  De ééntankskorventransportvaatwasmachine STR 110 is krachtig genoeg om de piekbelasting aan te kunnen en spaart in rustige fasen energie. Van de automatische zoneactivering tot de transportsnelheden: de STR 110 past zich aan de hoeveelheid vaatwerk aan en biedt flexibele wascapaciteiten. 

Cefra 24 uurs service?

Binnen een dag zijn we bij u...

Heeft u vragen ??

Wij staan u graag te woord...

Contactgegevens

Wilhelminalaan 97-b
5541 CV Reusel
T. +31 (0)497 641088
F. +31 (0)497 642463
E. info@cefra.nl
I. www.cefra.nl

Merken